Προσεχείς εκδηλώσεις του έργου στην Τενερίφη

Το έργο TOURISME θα προωθήσει τρεις εκδηλώσεις στη Santa Cruz de Tenerife, στις Κανάριες Νήσους, στην Ισπανία στα τέλη Απριλίου 2022.

Στις 27 Απριλίου, το Τεχνολογικό Ινστιτούτο των Καναρίων Νήσων (ITC) θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη εκπαίδευσή του με τις επιλεγμένες 16 ισπανικές ΜΜΕ.

Στις 28 Απριλίου, η κοινοπραξία θα συναντηθεί για την πρώτη προσωπική συνάντηση του έργου. Θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για τον απολογισμό των δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν και των αποτελεσμάτων που επιτεύχθηκαν και για τον προγραμματισμό των επόμενων δράσεων και προθεσμιών του έργου.

Στις 28 και 29 Απριλίου, σε συνδυασμό με τη συνάντηση του έργου, το ITC θα πραγματοποιήσει την πρώτη Διεθνή Εκδήλωση Matchmaking ανοιχτή σε επιλεγμένες ΜΜΕ του TOURISME από οποιαδήποτε χώρα του έργου (Κύπρος, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία).

Στις φυσικές εκδηλώσεις στην Τενερίφη θα παρευρεθεί ο σύμβουλος ευρωπαϊκού έργου TOURISME από την EISMEA, τον Εκτελεστικό Οργανισμό ΜΜΕ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Το πρόγραμμα της επιτόπιας εκδήλωσης matchmaking είναι το εξής:

28 Απριλίου
13:00-13:15 – Εισαγωγή εκδήλωσης Matchmaking.
13:15-13:30 – Εισαγωγή Project Officer.
13:30-15:30 – Διεθνής εκδήλωση Matchmaking.

29 Απριλίου
9:00-13:00 – Δραστηριότητα matchmaking. Ξενάγηση με ξεναγό εξειδικευμένο στη βιωσιμότητα.

Εκτός από την επιτόπια αντιστοίχιση, από 2 έως 12 Μαΐου η δικτύωση των ΜΜΕ θα διευκολυνθεί και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας b2match: https://tourisme-matchmaking-event.b2match.io/