ΕΝΔΥΝΑΜΏΣΤΕ ΤΗ ΘΈΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΆ ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΒΙΏΣΙΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΎ!

Για πάνω από ένα χρόνο η πανδημία COVID-19 και οι επικρατούσες υγειονομικές συνθήκες με τους διάφορους περιορισμούς που τέθηκαν σε ισχύ , εξέθεσαν σε μεγάλο βαθμό την ευπάθεια της τουριστικής βιομηχανίας.

Το 2020 οι τουριστικές επιχειρήσεις απώλεσαν εκατοντάδες εκατομμύρια επισκέπτες, γεγονός που επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις δραστηριότητές τους. Ταυτόχρονα, η κρίση στον τομέα της υγείας επιτάχυνε τους κοινωνικούς μετασχηματισμούς, με τους καταναλωτές να αναζητούν πλέον πιο υπεύθυνο τουρισμό.

Εάν είστε ιδιοκτήτης τουριστικού καταλύματος ή επαγγέλλεστε στον τομέα του τουρισμού, θα θέλαμε να σας υποστηρίξουμε στην επανάκτηση της ανταγωνιστικότητας σας, με τη συμμετοχή σας στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα TouriSME.


Τι προσφέρουμε;

Εκπαιδεύσεις για ενίσχυση των ικανοτήτων και δεξιοτήτων σας με εκτενή μεταφορά γνώσης, εκδηλώσεις δικτύωσης και εξεύρεσης συνεργατών συνδυασμένες με ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών καθώς και καθοδήγηση στην απόκτηση περιβαλλοντικών πιστοποιήσεων.

Αυτές οι δραστηριότητες ανάπτυξης ικανοτήτων θα σας επιτρέψουν να εφαρμόσετε νέες πρακτικές στην επιχείρησή σας, με αποτέλεσμα την κατανάλωση λιγότερης ενέργειας και πόρων, την παραγωγή λιγότερων αποβλήτων και την προσφορά νέων τρόπων ταξιδιού σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Με βάση τους στόχους που θα ορίσετε για την επιχείρησή σας, θα μπορούσατε να υποστηριχθείτε με έως και €7.000 ευρώ (€4.000 ευρώ στην περίπτωση της Κύπρου) εάν έχετε επιλεγεί ως ένας από τους δικαιούχους του TouriSME.


Ποιος μπορεί να συμμετέχει;

Μια Μικρή ή Μεσαία Επιχείρηση που βρίσκεται στη Γαλλία, στην Ιταλία, στην Ισπανία ή στην Κύπρο που περιλαμβάνεται σε μία από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Ξενοδοχεία και παρόμοια καταλύματα
  • Καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής
  • Ταξιδιωτικά πρακτορεία, γραφεία οργανωμένων ταξιδιών, υπηρεσίες κρατήσεων και συναφείς δραστηριότητες.

Πως να συμμετέχετε;
  • Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://TouriSME-project.eu/
  • Συμπληρώστε όλα τα σημεία της αίτησης
  • Αποδεχτείτε την πολιτική ιδιωτικότητας και την υπεύθυνη δήλωση και πατήστε “υποβολή“
  • Θα λάβετε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης με αντίγραφο των απαντήσεων σας.
  • Η προθεσμία για υποβολή της αίτησης λήγει στις 15/08/2021 η ώρα 17:00 (‘Ώρα Κεντρικής Ευρώπης – CET)

Ποια είναι τα επόμενα στάδια μετά από την υποβολή της αίτησής σας;

Μια επιτροπή αξιολόγησης αποτελούμενη από 8 αξιολογητές θα επιλέξει τουλάχιστον 62 συμμετέχουσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις έως τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021.
Εάν επιλεγεί η επιχείρησή σας, θα συμμετάσχετε στις δραστηριότητες του προγράμματος για ένα έτος από τον Νοέμβριο του 2021

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις Οδηγίες Υποβολής Αίτησης (σύνδεσμος)..

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία!